Recepten

Zoete aardappel

De perfecte balans tussen zoet en hartig! De combinatie van zoete aardappel, honing, koriander en tahini maakt dit een gerechtje met voor ieder wat wils. 

Ingrediënten
  • 1 zoete aardappel
  • Koriander
  • Paprikakruiden
  • Snufje zout
  • Honing
  • Citroenrasp
  • Tahini
  • Rucola sla 
  1. Prik een paar gaatjes in de zoete aardappel en plaats deze voor 3 minuten in de magnetron, totdat je er met een vork zacht dorheen kan prikken;
  2. Lepel het vlees uit de aardappel en prak deze met een vork;
  3. Breng de aardappel op smaak met de koriander, paprikakruiden en een snufje zout;
  4. Meng in een andere kom de honing en de tahini met wat citroensap;
  5. Sprenkel dit over de rucola sla heen;
  6. Smeer een laag zoete aardappelspread over een toastje en maak het af met een paar blaadjes rucola sla.

Tip! Dit recept is lekker met…