Zoete aardappel
De perfecte balans tussen zoet en hartig! De combinatie van zoete aardappel, honing, koriander en tahini maakt dit een gerechtje met voor ieder wat wils.
Ingrediënten
- 1 zoete aardappel
- Koriander
- Paprikakruiden
- Snufje zout
- Honing
- Citroenrasp
- Tahini
- Rucola sla
- Prik een paar gaatjes in de zoete aardappel en plaats deze voor 3 minuten in de magnetron, totdat je er met een vork zacht dorheen kan prikken;
- Lepel het vlees uit de aardappel en prak deze met een vork;
- Breng de aardappel op smaak met de koriander, paprikakruiden en een snufje zout;
- Meng in een andere kom de honing en de tahini met wat citroensap;
- Sprenkel dit over de rucola sla heen;
- Smeer een laag zoete aardappelspread over een toastje en maak het af met een paar blaadjes rucola sla.