Genieten!

Wij zijn levensgenieters!

Lekker eten heeft voor ons een belangrijke sociale betekenis. Wij denken dat samen eten mensen bij elkaar brengt en dat het mensen verbindt.
Voor ons staat samen genieten centraal. Genieten van eten, maar vooral ook van elkaars gezelschap. Het vieren van alle momenten, van klein tot groot. Het zijn deze geluksmomenten waar we vaker bij stil willen staan. Met meer bewustzijn en voldoening. Geniet, samen met Haust!

Al sinds jaar en dag bakken wij met de grootste zorg de lekkerste toastjes. Kom hieronder meer te weten over onze eeuwenoude geschiedenis!

2016

De geboorte van een nieuwe generatie toast: Haust Toast Rustique! Pure ambachtelijk toastjes, met elk hun eigen vorm en roast, boordevol pompoen- en zonnebloem pitten, rozijnen en cranberries, of fijn gekruid voor net dat beetje extra!

2016

Vanaf nu gebruiken we enkel nog duurzame Palmolie in onze toastjes, gecertificeerd door de RSPO organisatie

2015

In 2015 zijn alle Toast producten vernieuwd van binnen en van buiten! Het zoutgehalte is met gemiddeld 20% gereduceerd en het verpakkingsdesign is geheel vernieuwd

2015

Naast de populaire knoflook variant van Toast ’n Chips is er nu ook een variant in de smaak Tomaat/Basilicum!

2015

Haust bewezen langst krokant! Onderzoek van Foodscore bewijst wederom dat de toastjes van Haust het langst krokant blijven na beleg.

2014

Een geheel nieuw toastje wordt geïntroduceerd: Stokbrood Toast! Heerlijk bros kant-en-klaar Stokbrood toast voor de spontane borrelmomenten.

2005

Naar aanleiding van het enorme succes van Party Extra Original zijn er twee smaakvarianten bijgekomen. In 2005 is de smaakvariant Fijne tuinkruiden op de markt gebracht. In 2010 is de Party Extra Olijfolie en oregano aan het assortiment toegevoegd.

2002

In 2002 zijn de productievestigingen Barendrecht en Amsterdam samengegaan en verhuisd naar Dordrecht. Ook het hoofdkantoor van het moederbedrijf Continental Bakeries (Haust) B.V. heeft zich hier gevestigd. De productie van het Haust assortiment vindt nog steeds plaats in Dordrecht.

1994

In 1994 maakten de Sea Cups voor lange tijd het assortiment van Haust toastjes compleet. De receptuur van de knapperigere toastjes in visvorm is speciaal afgestemd op een beleg van visproducten.

1985

In 1985 kwam het toastje Party Extra Original uit. De dunne, langwerpige toastjes zijn nog altijd zeer populair! 

1977

Na de Snack Cups kwam in 1977 de Krokant Toast. Deze knapperige, dubbel ovengebakken ‘éénhapstoastjes’ worden nu nog steeds geproduceerd.

1973

In 1973 kwamen de Snack Cups Rond en Snack Cups Ovaal op de markt, de toastjes zoals wij hem nu nog steeds kennen.

1970

In de jaren ’70 zijn de eerste toastjes van Haust ontwikkeld. 

1933

Met een automatische oven konden er 10.000 beschuiten per uur worden geproduceerd. Een paar jaar later startte de bouw van een tweede fabriek en na de oorlog kwam nog een derde.

1918

De populariteit van de beschuit nam een enorme vlucht toen een kruidenier in 1918 de beschuit in zijn assortiment opnam. 

1870

In 1870 kwamen de eerste beschuiten en pakjes paneermeel onder zijn eigen naam op de markt.

1823

De Duitse Johan Haust kwam in 1823 naar Nederland om te gaan werken bij de brood- en beschuitfabriek ‘De Volharding’ in Amsterdam. Ambitieus als hij was, kocht hij al na twee jaar het hele bedrijf op.