Recepten

Pesto Caprese

150 jaar Haust, daar toasten we op. En dat doen we graag samen met jou! Daarom hebben we met ons 150-jarig jubileum de lekkerste toastrecepten verzameld en gebundeld in dit receptenboekje.

Ingrediënten
  • Mozarella bolletjes
  • Cherry tomaat
  • Verse basilicum
  • Zelfgemaakte pesto
  • 40 gr basilicum
  • 40 gr cashewnoten
  • 40 gr parmazaan
  • 1 knoflookteentje
  • 1/3e Extra vierge olie / 2/3e zonnebloemolie
  • Limoensap
  • Peper en zout

Meng voor de pesto de basilicum (houd wat blaadjes basilicum apart voor de garnering), cashewnoten, parmezaan, knoflook, limoensap en olie in de keukenmachine en pureer tot een gladde massa. Beleg het Haust toastje – bijvoorbeeld Party Extra Fijne tuinkruiden – met de pesto. Rijg aan een prikker het mozzarella bolletje, een blaadje basilicum en de cherrytomaat en prik de prikker in het toastje.