Recepten

Eiersalade met krokante spek

150 jaar Haust, daar toasten we op. En dat doen we graag samen met jou! Daarom hebben we met ons 150-jarig jubileum de lekkerste toastrecepten verzameld en gebundeld in dit receptenboekje.

Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 1 sjalotje
  • mayonaise
  • 1/2 tl mosterd
  • peper, zout
  • kerriepoeder
  • scheutje koffieroom 
  • 1 tl bieslook

1. Eieren hard koken (ongeveer 9 minuten), pellen en in kleine stukjes snijden.

2. Sjalotje zeer fijn snipperen. In een schaal drie eetlepels mayonaise mengen met de bieslook (houd een klein beetje apart), het sjalotje, de mosterd, scheutje koffieroom, beetje zout peper en de kerriepoeder.

3. Tot sausje roeren. De gesneden eieren toevoegen.

4. Ongeveer 1/2 uurt laten intrekken.

5. Beleg het Haust toastje – bijvoorbeeld Snack cups ovaal – met de eiersalade en maak af met de overgebleven bieslook.

Tip! Dit recept is lekker met…