Feestje Vieren

Laat je inspireren!

Wij willen je graag inspireren met handige tips, ideeën en diy’s! Dit keer staat deze pagina in het teken van het vieren van een feestje. Er is altijd iets te vieren met Haust!

To Do List voor een geslaagd Feestje!

Organiseer jij binnenkort een feestje? Hier wat tips om van je feestje een succes te maken!

Een goed begin is het halve werk.
Maak je eigen uitnodigingen! Niet zo crea-bea of weinig tijd? Dan kun je in een handomdraai persoonlijke uitnodigingen maken op b.v. https://www.greetz.nl/uitnodigingskaart!
Extra leuk: t/m 30 november 2017 krijg je bij aankoop van Haust Party Extra gratis uitnodigingen bij Greetz.nl! kijk voor de voorwaarden op de actieverpakking en de actiepagina: www.greetz.nl/haust.

Decoratie
Nu het huis versieren. Geef je een feestje met een bepaald thema, dan kun je daarmee aan de slag. Wil je het gewoon gezellig maken? Denk aan goede sfeerverlichting zoals stringlights en zelfgemaakte slingers. Onderstaande video van Madeby Noelle geeft al super leuke ideeen!

Drankjes en Hapjes
Daar hoeven we bij Haust niet lang over na te denken! kijk op onze borrelhapjes pagina en je hebt keuze genoeg voor feestelijk beleg op onze feestelijke toastjes!

Muziek
Afgezien van het gezelschap is dit misschien wel het meest sfeerbepalend! Zorg voor een goede playlist en vooral goede speakers! Of misschien zit er tussen je gasten wel een muzikaal (DJ) talent? Laat hem of haar die avond de muziek verzorgen!

Inrichting
Wil je een zit of stafeestje? Gaat er gedanst worden? Denk daar van tevoren goed overna en richt dan je huis daarop in. Schuif voor een sta/dansfeest de meubels aan de kant en creeer bijvoorneeld kleine zithoekjes, zodat men even kan uitpuffen en bijkletsen, natuurlijk onder het genot van een toastje!

De Buren
Heb je onderburen of dunne muren? Dan wellicht even de buren informeren (als ze niet uitgenodigd zijn...) om vervelende confrontaties te voorkomen! Nog beter: verras ze met een lekker toastje, dat doet het altijd goed.

 

Zelf Decoraties maken
Je huis op een originele manier versieren? Madeby Noelle geeft super leuke ideeen!

 

5x tips… voor een feestelijk cadeautje (DIY)

Tegenwoordig mag alles gevierd worden; een verjaardag, een zoon of dochter die geslaagd is of gewoon die gezellige avond met vrienden. Bovendien is elk feestje een gelegenheid om anderen lekker te verwennen met een mooi cadeau. En wat het cadeau ook is, de verpakking maakt het cadeau extra leuk! Hieronder een aantal eenvoudige tips om zelf aan de slag te gaan en een cadeautje origineel in te pakken.

  1. Washi tape is papierachtige tape in vrolijke kleuren en patroontjes. Deze tape mag echt niet ontbreken aan je DIY assortiment. Leuk om cadeautjes mee in te pakken maar ook handig om bijvoorbeeld een kaartje voor op het cadeautje mee te maken, door bijvoorbeeld verschillende kleuren washi tape op diverse lengtes af te knippen en op een kaartje te plakken. Boven elk strookje tape teken je een vlammetje, e voilà; een feestelijk resultaat!
  2. Een touwtje kan een eenvoudig verpakt cadeautje al opleuken door deze bijvoorbeeld op een cadeautje te knopen of te gebruiken om een kaartje aan het cadeautje te maken. Kies een beige touwtje met een gekleurd draad erdoor.
  3. Knip zelf vlaggetjes; van papier met een patroontje en plak deze over dat touwtje dat je toch al in de kast had liggen. Plak de vlaggetjeslijn in de hoek op het cadeautje. Wat feestelijk!
  4. Knoop een mooie bloem of een gezellig takje groen (Eucalyptus bijvoorbeeld) op het cadeau. Een persoonlijk kaartje erbij, wauw!
  5. Geef een geheel op maat gemaakt cadeau! Bij Greetz.nl kun je b.v. bier- of wijnflessen personaliseren met eigen tekst of design: https://www.greetz.nl/cadeaus/foto-en-tekst-cadeaus

 

 

 

Surprise fruit

Surprise fruit recept

Vous adorez aussi la mangue? Alors essayez cette recette rafraîchissante sans plus attendre.. 

Coupez le fromage de chèvre en tranches et la mangue en morceaux. Garnissez les toasts de chèvre, de tomate et de mangue. Aromatisez avec quelques gouttes d’huile d’olive, du poivre et du sel.

Ingrediënten

Fromage de chèvre, tomates, mangue, huile d’olive, poivre et sel