Red Carpet Borrelplank

Red Carpet Borrelplank

Soms wil je gewoon even lekker uitpakken tijdens de borrelavond. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of voor een speciale gelegenheid. Voor die momenten hebben we de Red Carpet Borrelplank vol luxe hapjes. Een sterrenshow op de salontafel!

Gegrilde coquilles met citroen en zalmeitjes

Dit heb je nodig:
- 4 Toastjes Haust Snack Cups Ovaal
- 4 Coquilles
- 1 Eetlepel citroensap
- Potje zalmeitjes (100g)
- 1 Avocado

Zo maak je het: Bak de coquilles 1 minuut per kant. Snijd de avocado in dunne plakjes en de coquilles in drie plakjes. Beleg vervolgens de Haust Snack Cups met twee dunne plankjes avocado en drie plakjes coquille. Sprenkel hier wat citroensap overheen en maak het af met wat zalmeitjes.

Gravad lachs met choggia bieten krullen
Dit heb je nodig:
- Haust Baquette Toast
- Pakje Gravad lachs
- 1 Choggia biet
- Takje dille

Zo maak je het: Kook de choggia biet gaar. Schaaf de bieten vervolgens in dunne krullen. Bedek ieder Haust Baquette toastje met een plakje Gravad lachs, maak het toastje compleet met wat dille en twee krullen choggia biet. Eet smakelijk!

Rivierkreeftjes salade met zwarte kaviaar
Dit heb je nodig:
- 4 toastjes Haust Snack Cups Ovaal
- 50 g Rivierkreeftjes (gekookt en gepeld)
- 50 g Crème fraîche
- 20 g Zwarte kaviaar
- 1 ei (gekookt)

Zo maak je het: Snijd het gekookte ei in vier parten. Vul iedere Haust Snack Cup met wat crème fraîche en leg hier een partje ei bovenop. Maak het af met zwarte kaviaar.

Caramel seasalt chocolade toast met chocomousse en vers fruit
Dit heb je nodig:
- Haust Snack Cups Rond
- ¼ Chocoladereep karamel-zeezout
- 40 g Chocolademousse
- Rode vruchten
- Optioneel: Bladgoud

Zo maak je het: Smelt de halve chocolade reep au bain-marie. Vul vervolgens iedere Haust Snack Cup met de gesmolten chocola. Plaats hier bovenop een toefje chocolademousse. Optioneel: Maak het gerecht compleet met wat bladgoud. Serveer met rode vruchten.

Oesters met kruiden crumble van Haust toast met limoen
Dit heb je nodig:
- Haust Toast ‘n Chips
- 4 Oesters
- 1 Limoen

Zo maak je het: Breek de Haust Toast ’n Chips in kleine stukjes. Snijd de limoen in tweeën. Gebruik een helft om sap uit te persen en snijd de andere helft in dunne plakjes voor garnering. Open de oesters en besprenkel deze met wat limoensap en de Haust Toast ’n Chips crumble. Maak het compleet met wat stukjes limoen.

Krabsalade met kwartelei
Dit heb je nodig:
- Haust Dip toast
- 175 g Krabsalade
- 2 Kwarteleieren
- 4 kleine glaasjes
- 4 Blaadjes baby romaine sla

Zo maak je het: Leg een slablad aan de rand van elk glaasje. Vul deze vervolgens met krabsalade en leg daarop een half kwarteleitje. Maak ieder glaasje af met een Haust Dip Toastje en dippen maar.

Carpaccio met truffelmayonaise
Dit heb je nodig:
- Haust Snack Cup Ovaal
- 100 g Carpaccio
- 1 Eetlepel truffelmayonaise
- Paar takjes tuinkers

Zo maak je het: Drapeer de carpaccio op de Haust Snack Cups en doe hier een kloddertje truffelmayonaise op. Maak het helemaal af met wat tuinkers als groene garnering.

Serveertip:
De Red Carpet Borrelplank maak je helemaal af door het gebruik van kristallen glazen en mooi servies. Vraag al je gasten om in hun mooiste avondkleding te komen en serveer een lekker glas cava of échte champagne.

Ingrediënten


Bekijk alle recepten